τΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Το Magiorka Beauty Shop είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, βρίσκεται στη νήσο Λέρο, στην περιοχή Λακκί κοντά στο Λιμάνι.
Λειτουργεί απ’το 1988 με ιδιοκτήτρια την Καρπαθάκη Ευδοκία, έχοντας συνεργασία με πολλούς διάσημους οίκους στον χώρο των καλλυντικών αλλά και με πολλές ελληνικές εταιρίες στο χώρο των κοσμημάτων & αξεσουάρ, στηρίζοντας έτσι την ελληνική βιοτεχνία.
Το μυστικό της επιτυχίας του καταστήματός μας όλων αυτών των ετών συνοψίζεται σε 5 λέξεις :

Εμπειρία – Ευγένεια – Ενημέρωση – Επιλογή – Εξυπηρέτηση

Εμπνεόμαστε απ’τις δικές σας ανάγκες για να σας προσφέρουμε αυτό που ακριβώς επιθυμείτε :
Μία πλήρη γκάμα αγαπημένων επώνυμων προιόντων για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει
Πολύτιμες συμβουλές για την προσωπική σας περιποίηση
Ενημέρωση για κάθε νέο, καινοτόμο προιόν των πιο διάσημων οίκων, για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να αναδυκνύετε την προσωπική σας ομορφιά
Μοναδικές προσφορές και υπέροχα δώρα όλο τον χρόνο που κάνουν την φροντίδα της ομορφιάς πιο προσιτή από ποτέ!

Συμβουλές προς τους πελάτες μας :

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας που επισκέπτονται το site μας να κάνουν πάντα μία «βόλτα» από την σελίδα μας «Προσφορές», εκεί υπάρχουν προϊόντα με έκπτωση από 10% έως και 60% και μπορούν να βρουν προϊόντα που δεν περίμεναν ότι υπάρχουν και έτσι να γλιτώσουν χρήματα.
Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι οι προσφορές που θα συναντήσουν είναι σε συγκεκριμένες παρτίδες και όταν εξαντληθούν τα συγκεκριμένα κομμάτια, δεν ανανεώνονται σχεδόν ποτέ αλλά αντικαθιστόνται από άλλα καινούργια.
Πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι πελάτες μας ότι την ώρα που εσείς περιηγείστε στην σελίδα μας κάποιοι άλλοι πελάτες την ίδια ώρα βρίσκονται μέσα στο κατάστημά μας και βλέπουν, αγγίζουν και ελέγχουν την ποιότητα, την ποικιλία και την αυθεντικότητα των προϊόντων που εσείς θα επιλέξετε «κλικάροντας» λίγο αργότερα.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ