Μακιγιάζ

Η καφέ μάσκαρα είναι το μυστικό για τεράστιες βλεφαρίδες!

Οι βλεφαρίδες σε απασχολούν και είναι λογικό. Ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά στο μακιγιάζ ή το δέρμα σου (υπάρχουν αυτές οι μέρες) εκείνες μπορούν να σε σώσουν αν είναι πυκνές και έντονες. Οι μάσκαρα είναι απαραίτητες και λατρεμένες και κάνουν την καλύτερη δουλειά όμως, μερικές φορές χρειάζονται λίγη βοήθεια… Το να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πραγματικά πολύ πυκνές και εντυπωσιακές με μια μάσκαρα είναι δύσκολο. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι και  αν έχεις κάποια σπουδαία έξοδο (ή ένα καυτό ραντεβού) μπορεί να καταφύγεις στις ψεύτικες. Δεν χρειάζεται! Έχουμε το τρικ που μπορεί να σου χαρίσει διπλάσιες σε όγκο βλεφαρίδες χωρίς να τις επιβαρύνεις με το ψαλίδι ή να χρειαστεί να παιδευτείς με τις ψεύτικες. Ποιο είναι αυτό; Η καφέ μάσκαρα…

Ναι, ξέρουμε κοιτάζεις με ανοιχτό στόμα την οθόνη. Πως γίνεται η διακριτική καφέ μάσκαρα να κάνει όλη την διαφορά. Δεν θα την κάνει μόνη της αλλά σε συνδυασμό με την μαύρη σου και η τεχνική είναι απλή. Πέρνα μια ελαφριά στρώση μαύρης μάσκαρα από όλες τις βλεφαρίδες. Έπειτα πέρνα λίγη καφέ από την μέση και προς τις άκρες των βλεφαρίδων και πριν στεγνώσει, πέρνα από πάνω μια ακόμα στρώση μαύρης μάσκαρα. Ιδανικά θα πρέπει να χτενίσεις καλά τις βλεφαρίδες σου πριν στεγνώσουν οι τρείς στρώσεις για να τις ανοίξεις αλλά και να μην το κάνεις δεν πειράζει. Βλέπεις, η καφέ μάσκαρα θα δώσει όσο επιπλέον όγκο χρειάζεσαι διακριτικά, χωρίς να φαίνεται πως έβαλες πολλή μάσκαρα. Έπειτα η μαύρη θα τονίσει ακόμα περισσότερο το χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

Και αν αναρωτιέσαι πόση ώρα πια πρέπει να ασχοληθείς με τις βλεφαρίδες σου θα σου απαντήσουμε αφενός: Μην γκρινιάζεις! Και αφετέρου πως η διαδικασία δεν διαρκεί παραπάνω από μισό λεπτό. Δοκίμασέ το απόψε κιόλας!

Σου συστήνω την νέα μάσκαρα Seventeen Lash Elegance (Black No 01, Coffee No 02).