Μακιγιάζ

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση του Make Up σας!

 

Για να επιλέξουμε το σωστό χρωματικό τόνο δοκιμάζουμε το προϊόν μεταξύ περιγράμματος του προσώπου – σαγονιού και του λαιμού.

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά: Επιλέξτε  αποχρώσεις με βάση το ροζ.

Σκούρα επιδερμίδα με καστανά μάτια και μαλλιά και κοκκινομάλες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Επιλέξτε αποχρώσεις με βάση το κίτρινο (αποχρώσεις της ώχρας).

Σταρένια επιδερμίδα: Επιλέξτε αποχρώσεις που να περιέχουν στη βάση τους βερυκοκί ή και κίτρινο καθώς τις φωτίζει. Οι αποχρώσεις αυτές είναι ιδανικές και για πρόσωπα με φακίδες αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες που η επιδερμίδα «κιτρινίζει».

Επιδερμίδα που κοκκινίζει : Επιλέξτε μπεζ αποχρώσεις.

Τip: Σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το make up το pre make up base σε πράσινη απόχρωση που εξουδετερώνει το κόκκινο.

Λιπαρές επιδερμίδες: Επιλέξτε make up oil free έτσι ώστε να εξισσοροπήσει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας κaι να διατηρήσετε  ματ αποτέλεσμα για περισσότερη ώρα.

Ξηρές – κανονικές επιδερμίδες: Επιλέξτε make up πλούσια σε ενυδάτωση έτσι ώστε να παραμένει το δέρμα λαμπερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας : Επιλέξτε make up ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε στο πρόσωπό σας.

Σας προτείνω εάν έχετε ανοιχτούς πόρους ή πολύ λιπαρή επιδερμίδα, χρησιμοποιείστε πριν από το make up τη matt finish transparent base για λεία επιδερμίδα, μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ, ματ όψη όλη την μέρα.